Rekrytering och bemanning

Välkommen till Skillpartners rekryterings- och bemanningstjänst! Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en specialiserad tjänst som hjälper till att skapa långsiktiga matchningar mellan arbetsgivare och talanger inom omställningsbranschen.
Genom vår tjänst kan ni få tillgång till en kandidatpool med drivna och kompetenta handledare som brinner för att skapa förflyttningar på arbetsmarknaden. Vi använder specialiserade tester för att kartlägga deras färdigheter och potential för att säkerställa en optimal matchning mellan kandidat och arbetsgivare.
Vi förstår att varje företag har sina egna unika behov, därför har vi delat upp rollen som handledare i tre separata delar: den administrativa strategiska delen, den säljande och affärsmässiga delen och den coachande delen med fokus på ledarskap. Genom att använda våra tester och skapa en tydlig kompetensprofil baserad på de olika delarna kan vi hjälpa er att hitta den perfekta matchningen för er arbetsgrupp. Vi kan också genomföra analyser av er nuvarande arbetsgrupp för att identifiera vilka kompetenser och personlighetstyper som redan finns representerade, och därigenom hitta den mest lämpliga personen att komplettera gruppen. Vi kan även hjälpa till med search, där vi kartlägger och identifierar aktuella kandidater som matchar era specifika behov och krav.
Som en extra bonus erbjuder vi också ett grundläggande onboardning paket för att hjälpa er nya medarbetare att få en så bra start som möjligt på sin nya resa.
Vårt mål är att skapa långsiktiga matchningar som hjälper er företag att växa och blomstra. Vi är stolta över att kunna erbjuda en specialiserad tjänst som ger er möjlighet att hitta nästa stjärna till ert team. Kontakta oss idag för mer information och se hur vi kan hjälpa er att ta er rekrytering och bemanning till nästa nivå!

Vi behöver tillsätta personal snabbt, kan ni hjälpa oss?

Absolut! Vi arbetar med en levande kandidatpool där alla kandidater redan har genomgått flera urvalsprocesser och är klara att presentera till er. Tillsammans med vår samarbetspartner Alva Technologies har vi tagit fram specifika personlighets- och logiktester för rollen som handledare, som mäter våra kandidaters potential utifrån tre olika delar: Den administrativa strategiska delen, den säljande och affärsmässiga delen och den coachande delen med fokus på ledarskap.
Utifrån detta gör vi en kandidatmatchning som passar in profilmässigt utifrån era personalbehov.

Om det inte finns kandidater i poolen på den orten där jag behöver personal?

Det löser vi! Vi har möjlighet att stötta er med vår searchtjänst där vi hjälper er att screena fram kandidater utifrån de personalbehov ni har. I vår serachtjänst kan ni välja att enbart få hjälp att ta fram lämpliga kandidater och sedan ta över rekryteringen själva eller låta oss genomföra hela rekryteringsprocessen.

Om vi har några slutkandidater men känner oss osäkra på vilka vi ska gå vidare med?

Kontakta oss så kan vi ge er en second opinion. Här använder vi oss av våra speciellt framtagna tester i samarbete Alva Technologies för att ge er empiriskt beslutsunderlag för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen och känna er trygga i ert val.

Tilläggstjänster:

Gruppanalyser

Vi genomför analyser av er nuvarande arbetsgrupp för att identifiera vilka kompetenser och personlighetstyper som redan finns representerade, och därigenom hitta den mest lämpliga personen att komplettera gruppen. Denna tjänst går att köpa fristående om man enbart vill få underlag för hur ens nuvarande arbetsgrupp ser ut och få vägledning i kommande rekryteringar eller som tillägg i våra tjänster Snabba behov, search och second opinion.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer om vår rekryteringstjänst och de verktygen vi använder för att hitta rätt personer till ert företag!

Kom förbi!

Skillpartner
Skolgången 15
802 57 Gävle

Kom föbi eller kontakta oss via knappen nedan