Välkommen till Skillpartner, din partner på arbetsmarknaden!

Vi är din interna konsultbyrå som erbjuder utbildningar och tjänster för företag och offentliga organisationer inom HR, rekrytering, grupp- och organisationsutveckling, kompetensplanering och kompetensmatchning. Vi har även en fördjupad kompetens i att arbeta med arbetsmarknadstjänster vilket är en kunskap och ett perspektiv vi tar med oss i samtliga uppdrag och tjänster.

Skillpartner har en vision om att vara en drivkraft för att främja och öka hållbarheten på arbetsmarknaden. Genom att erbjuda utbildningar, konsulttjänster och skapa samarbeten med företag och organisationer arbetar vi för att uppnå detta målet. Vi tror på att varje individ har en plats på arbetsmarknaden och tillsammans med våra kunder jobbar vi mot den visionen.

Allt vi gör styrs av en värdegrund baserad på engagemang, kvalitet och gemenskap. För oss innebär det att leva upp till de förväntningar vi skapar hos vår omgivning och vara fullt närvarande i varje steg av en process. Genom flexibilitet formar vi en lösning som passar era behov, med en målsättning att uppnå tydlighet och enkelhet i arbetsprocesserna.
​​​​​​​
Låt Skillpartner bli din partner på arbetsmarknaden och hjälpa er att skapa en mer hållbar arbetsplats och arbetsmarknad åt alla.

Kom förbi!

Skillpartner
Skolgången 15
802 57 Gävle

Kom föbi eller kontakta oss via knappen nedan