Välkommen till Skillpartner, din partner på arbetsmarknaden!

Vi är specialiserade på att erbjuda utbildningar och tjänster för företag och offentliga organisationer som arbetar inom omställning, kompetensmatchning och karriärutveckling.
Skillpartner har en vision om att vara en drivkraft för att främja och öka hållbarheten på arbetsmarknaden. Genom att erbjuda utbildningar, konsulttjänster och skapa samarbeten med företag och organisationer som delar deras vision, arbetar Skillpartner mot att uppnå detta mål. Skillpartner fungerar som en förlängd arm i processen att skapa en länk mellan organisationer och individer.
Våra utbildningar ger företag och organisationer verktygen som behövs för att hitta rätt personal och skapa en mer hållbar arbetsmarknad för alla parter. Skillpartner vill vara med och skapa förutsättningar för unga att få rätt förutsättningar att starta sin karriär och för de som tidigare arbetat och hamnat i ett utanförskap vill de vara med och skapa vägar tillbaka till arbetsmarknaden.
Vi tror på att varje individ har en plats på arbetsmarknaden och tillsammans med våra kunder jobbar vi mot den visionen. Allt vi gör styrs av en värdegrund baserad på engagemang, kvalitet och gemenskap. För oss innebär det att leva upp till de förväntningar vi skapar hos vår omgivning och vara fullt närvarande i varje steg av en process. Genom flexibilitet formar vi en lösning som passar era behov, med en målsättning att uppnå tydlighet och enkelhet i arbetsprocesserna.
Vi vill vara med och stärka arbetsmarknaden och inkludera flera. Låt Skillpartner bli din partner på arbetsmarknaden och hjälpa er att skapa en mer hållbar arbetsmarknad för alla.

Kom förbi!

Skillpartner
Skolgången 15
802 57 Gävle

Kom föbi eller kontakta oss via knappen nedan