Workshops

Välkommen till Skillpartners workshops och föreläsningar! Vi erbjuder specialiserade workshops inom områdena Karriärutveckling, omställning och sälj med fokus på kompetensmatchning. Våra workshops är utformade för att hjälpa er och era medarbetare att utveckla era färdigheter, öka ert fokus på sälj och skapa en starkare, mer produktiv arbetsgrupp.
Vi erbjuder fördjupningar inom specifika frågor eller områden kopplat till omställning och arbetsförmedlingens tjänster på en operativ nivå. Genom våra workshops kan ni få en bättre förståelse för hur ni kan matcha rätt person till rätt position, och hur ni kan använda denna kunskap för att förbättra er verksamhet.

Våra workshops inkluderar exempelvis:

  • Säljstrategier: Hjälp till att öka fokuset på sälj inom arbetsgruppen för att öka produktiviteten och effektiviteten.
  • Kompetensmatchning: Fördjupning inom kompetensmatchning, där vi lär er hur ni kan matcha rätt person till rätt position.
  • Omställningstjänster: För deltagare som befinner sig inom omställningstjänster erbjuder vi individuell kartläggning, hjälp att sätta upp mål och generell arbetsmarknadskunskap.
Våra workshops är utformade för att vara interaktiva och engagerande, med målet att hjälpa er och era medarbetare att utveckla era färdigheter och skapa en mer framgångsrik verksamhet. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa er!

Kom förbi!

Skillpartner
Skolgången 15
802 57 Gävle

Kom föbi eller kontakta oss via knappen nedan