Din partner på arbetsmarknaden

Vi stöttar företag att växa hållbart och att framgångsrikt uppnå sina mål. 
Välkommen till Skillpartner – din partner på arbetsmarknaden! Vi är din interna konsultbyrå som erbjuder tjänster inom HR, rekrytering, grupp- och organisationsutveckling och kompetensplanering för både privata företag och offentliga organisationer.

Vår vision är att vara en drivkraft för att främja och öka hållbarheten på arbetsmarknaden

​​​​​​​
Med vår expertis inom områden som rekrytering, kompetensutveckling, personaladministration och arbetsmiljö kan vi erbjuda en omfattande uppsättning tjänster och resurser som syftar till att förbättra er organisations kapacitet och konkurrenskraft.

Vi är passionerade när det gäller att skapa hållbara och meningsfulla arbetsplatser där varje individ ges möjlighet att växa och bidra till utveckling. 

Vår primära målsättning är att fungera som er strategiska partner inom rekrytering, HR och organisationsutveckling för att skapa en arbetsmiljö där rätt person på rätt plats kan bidra och utvecklas.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att forma en arbetskultur där varje individ uppmuntras att bli sitt bästa jag och där teamet som helhet når sin fulla potential.​​​​​
Våra tjänster är utformade för att stödja er organisation genom hela rekryteringsprocessen, från att identifiera och attrahera talanger till att utveckla och behålla dem. Vi kombinerar vår expertis inom kompetensmatchning och rekrytering med vår kunskap om organisationspsykologi och gruppdynamik för att säkerställa att varje rekrytering är en investering i ert företags framtid.

Utöver rekrytering erbjuder vi även skräddarsydda HR-lösningar som stödjer ert företags tillväxt och utveckling. Genom att arbeta tillsammans med er kan vi hjälpa till med att utforma och implementera policys och processer som främjar en positiv arbetskultur och långsiktig medarbetarnöjdhet anpassad efter era förutsättningar och behov.
Genom att samarbeta med oss kan ni på ett resurseffektivt sköta er kompetensförsörjning och samtidigt skapa en arbetsplats där varje individ känner sig sedd, hörd och uppmuntrad att växa och utvecklas. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi tillsammans kan bidra till ert företags utveckling genom strategisk rekrytering, HR-stöd och kompetensutveckling.
Genom att samarbeta med oss kommer ni att dra nytta av vår djupa förståelse för arbetsmarknaden och vår förmåga att anpassa oss till de ständigt föränderliga kraven och trenderna.

Tillsammans med er vill vi skapa ett bestående värde för er och det gör vi genom att erbjuda professionella och flexibla lösningar  som passar just ert företag och er situation.
Välkommen att ta kontakt med oss för att berätta om just era behov.

Är du leverantör av tjänster inom arbetsmarknad?

Vi hjälper dig att skapa tid och förbättra dina resultat genom att kompetensutveckla medarbetare, kompetensförsörja organisationen och erbjuda karriärverktyg.