Rusta för företagsmötet

Rusta för företagsmötet

Välkommen till Skillpartners utbildningsmodul "Rusta för företagsmötet"! Denna utbildning är utformad för att hjälpa dig att förbereda dig på ett sätt som maximerar dina möjligheter på det kommande mötet, utan att gå till överdrift. Genom att fokusera på mötets tre delar - inledning, behovsanalys och lösningsfas - lär du dig hur du kan bli en rådgivande partner som har ett huvudfokus på behovsanalysen.

DABA och SPIN två modeller inom frågeteknik

En av de största fördelarna med denna utbildning är att du får tillgång till två modeller inom frågeteknik - DABA och SPIN - som hjälper dig att vara mer framgångsrik i dina säljmöten. Med hjälp av dessa modeller lär du dig hur du kan ställa rätt frågor för att ta reda på vad din kund verkligen behöver, och sedan erbjuda en lösning som löser deras problem på ett effektivt sätt.

Förberett frågebatteri

Efter att ha genomfört utbildningen har du också ett förberett frågebatteri som du kan använda i dina framtida möten. Genom att anpassa utbildningen efter dina behov och förutsättningar kan du använda de verktyg som erbjuds på ett sätt som passar just dig och din personlighet.

Utbildningsfilm och övningsuppgifter

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen så innehåller den en utbildningsfilm som ger dig information om mötets olika delar, samt ger tips och råd kring det fysiska VS det digitala mötet. Utbildningen inkluderar även övningsuppgifter som hjälper dig att lära dig SPIN och DABA i praktiken, samt diskussionsuppgifter som hjälper dig att skapa frågebatterier som matchar din verksamhet och bransch.

Konkreta verktyg och strategier

Genom att delta i "Rusta för företagsmötet" kommer du att få konkreta verktyg, tips och strategier kring utförandet av säljande möten med ett fokus på långsiktiga relationer. Denna utbildning ger dig möjlighet att utveckla dina sälj- och kommunikationsfärdigheter, så att du kan bli en ännu mer framgångsrik rekryteringspartner.