Säljande förhållningssätt

Säljande förhållningssätt

Vill du utveckla ditt förhållningssätt till försäljning och lära dig att bygga långsiktiga relationer med dina kunder för att uppnå mer effektiva resultat i ditt dagliga arbete? Då är Skillpartners utbildningsmodul "Säljande förhållningssätt" rätt för dig. Genom att lära dig mer om begreppet förhållningssätt och dess betydelse för din inställning och attityd i säljande situationer, kommer du att få konkreta verktyg, tips och strategier för att skapa ett hållbart arbetssätt med ett gynnsamt förhållningssätt kring sälj.

Utbildningens innehåll

I utbildningen kommer du att reflektera över din egen roll och analysera dina vanor och eventuella ovanor. Du kommer att lära dig hur du kan skapa medvetenhet kring dina vanor och hur du kan jobba med att påverka dem för att skapa en vardag med ett naturligt säljande förhållningssätt. Du kommer även att få verktyg för att analysera din egen roll och ditt arbetssätt, för att skapa en balans som blir hållbar i längden.

Utbildningsfilm och övningsuppgifter

Skillpartners utbildningsmodul "Säljande förhållningssätt" innehåller en utbildningsfilm som är inriktad på innebörden av förhållningssätt kopplat till sälj. Filmen ger dig konkreta exempel och strategier för att skapa en medvetenhet kring dina vanor och att analysera din egen roll. Modulen innehåller även en övningsuppgift där du kan kartlägga din vardag kopplat till sälj och reflektera kring hur dina vanor hjälper eller stjälper dig, samt en diskussionsuppgift för att skapa förutsättningar för att naturligt och hållbart jobba med sälj.

Flexibel och anpassningsbar

Skillpartners utbildningsmodul "Säljande förhållningssätt" är flexibelt utformad för att passa dina förutsättningar i den dagliga verksamheten. Du kan anpassa utbildningen efter dina behov och förutsättningar, och använda verktygen som erbjuds på ett sätt som passar din personlighet. Utmana dig själv och ta stöd av dina kollegor för att utvecklas tillsammans.

Resultat och effekter

Med Skillpartners utbildningsmodul "Säljande förhållningssätt" kommer du att få de verktyg du behöver för att skapa ett hållbart arbetssätt med ett naturligt säljande förhållningssätt. Detta kan vara till hjälp för att du ska kunna uppnå mer effektiva resultat i ditt dagliga arbete och bidra till att stärka dina kundrelationer över tid.