Våra tjänster

Upptäck Skillpartners verktygslåda för deltagaraktiviteter! Vår digitala utbildningsserie Karriärresan erbjuder teoripaket med övningsuppgifter, för att rusta deltagare för arbetsmarknaden och öka möjligheter att påverka sin situation. Vi har också ett brett utbud av enskilda utbildningar för att anpassa innehållet efter deltagarens behov. Kontakta oss för mer information om hur du kan stärka dina deltagares ställning på arbetsmarknaden och ta nästa steg i karriären!
Söker ni efter en långsiktig matchning med nya talanger inom omställningsbranschen? Då är Skillpartners specialiserade rekryterings- och bemanningstjänst för er! Vi kartlägger kandidater med specialiserade tester för att säkerställa en optimal matchning och hjälper er att hitta den perfekta kandidaten. Vi erbjuder också search och grundläggande onboardningpaket för en bra start. Kontakta oss idag för att ta er rekrytering och bemanning till nästa nivå!
Välkommen till Skillpartners workshops! Här erbjuder vi specialiserade workshops inom karriär, omställning och sälj med fokus på kompetensmatchning. Lär er matcha rätt person till rätt position och skapa en starkare, mer produktiv arbetsgrupp. Våra interaktiva workshops hjälper er att utveckla era färdigheter och förbättra er verksamhet. Kontakta oss idag för mer information!
För en effektiv och hållbar organisation, välj Skillpartners verksamhetsstöd! Vi erbjuder stöd inom HR, säljstöd och processutveckling för att hjälpa våra kunder att nå sina mål på ett hållbart och effektivt sätt. Vi skapar harmoniska arbetsplatser, effektiviserar säljarbetet och skapar tydligare rutiner. Vårt mål är att skapa en kvalitetssäker organisation där medarbetarna trivs och är en viktig del av företagets framgång. Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi kan hjälpa er att utveckla er verksamhet!
Skillpartner erbjuder socialt arbete för att hjälpa unga navigera på arbetsmarknaden. Med anpassade workshops, samarbeten med skolor och arbetsgivare, samt uppföljning och stöd, fokuserar vi på att utveckla unga människors färdigheter och ge dem en stabil grund för deras karriärer. Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid för våra ungdomar och stärka arbetsmarknaden som helhet. Kontakta oss idag för att samarbeta och göra en positiv skillnad för unga människor.